luni, 24 martie 2014

My sister`s keeper



Acest film prezinta o drama insemnata a unei familii. O victima a leucemiei se afla in acest film. Mai multe detalii nu va dau, deoarece merita vazut !
Astept parerile voastre.

Supernatural

Supernatural este un serial de televiziune horror american. Serialul a fost creat de Eric Kripke și îi are ca protagoniști pe Jared Padalecki în rolul lui Sam Winchester și Jensen Ackles în rolul lui Dean Winchester, frați care vânează demoni și alte figuriparanormale. Filmat în principal în Vancouver, BC, Canada, episodul pilot a fost difuzat pe 13 septembrie 2005 de The WB. Al doilea sezon a avut premiera pe 28 septembrie 2006, iar cel de-al treilea sezon pe 4 octombrie 2007, deși difuzarea s-a a fost întreruptă degreava scenariștilorSupernatural s-a întors pentru un al patrulea sezon pe 18 septembrie 2008. Pînă în momentul prezent s-au filmat 8 sezoane. Al 9-lea sezon va apărea în toamna 2013.

Pasari exotice

Ramfastidele sau tucanii (Ramphastidae) este o familie de păsări piciforme din America Centrală și de Sud, cu un cioc foarte mare și puternic, ascuțit ca un ferăstrău, mai lung decât capul, la fel de înalt ca și capul și comprimat lateral. Speciile Ramphastosajung până la 60 cm lungime, din care o treime poate fi ciocul. Speciile mai mici au până la 25-35 cm lungime. Au o coadă lungă. Penele tucanilor sunt, de regulă, viu colorate. Multe specii sunt negre, cu pieptul colorat. Cuibăresc în scorburi de arbori sau în scorburi abandonată de ciocănitoare. Depun de la 2 până la 4 ouă. Se hrănesc cu fructe și diferite animale nevertebrate (insecte) și vertebrate (șopârle și păsări). Stolurile de tucani emit lătrături puternice, sunete ca de trompetă și croncănituri aspre.
Include 5 genuri și 47 specii existente:

Fluturi

Ce sunt fluturii ?


Un fluture este o insectă din ordinul Lepidoptera. Scopul termenului depinde de cât de extins este conceptul de fluture. Ca și toate Lepidopterele, fluturii sunt de remarcat pentru ciclul lor de viață neobișnuit, cu un stadiu larvar de omidă, un stadiu inactiv depupă și o metamorfoză spectaculoasă într-o formă familiară de adult cu aripi colorate. Deoarece cele mai multe specii zboară ziua, atrag de regulă atenția. Diversele modele formate pe aripile colorate și zborul lor extravagant și grațios au făcut ca observarea fluturilor să devină un hobby popular.C